Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nuon stuurt nota`s met nieuwe opmaak en stijl

Zoals al eerder op onze website vermeld, zijn alle energiebedrijven met de toekomstige keuzevrijheid van consumenten druk bezig om hun dienstverlening richting klanten te verbeteren. Ondermeer om deze reden start Nuon vanaf 1 februari 2004 met het verzenden van nota’s aan kleinverbruikers met een nieuwe opmaak en stijl.

Kleinverbuikers worden afgerekend op basis van automatische incasso. Dit houdt in dat ze maandelijks een bedrag van hun rekening zien verdwijnen. Slechts 1 maal per jaar zien ze op een nota terug waar deze bedragen vandaan komen. Dan is het ook van belang dat deze nota duidelijkheid verschaft.

Nuon hoopt nu een betere nota te kunnen presenteren. Veel klanten betekent ook veel wensen m.b.t. de eindnota. Zo zijn er mensen die alleen de bedragen willen weten, maar er zijn ook mensen die willen weten hoe deze bedragen tot stand zijn gekomen.
Op het voorblad van de nota staat nu in één oogopslag de totale afrekening. In de daarop volgende pagina’s staan de bedragen gespecificeerd. Wezenlijk verschil met voorgaande nota’s is het feit dat niet alleen de bedragen worden verklaard, maar dat men ook enige uitleg geeft over de verschillende termen en uitdrukkingen.

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.