Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prijsvechter NL Energie nu ook de zakelijke markt op

door Els Werkman

De Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook zakelijke afnemers bedienen onder de naam NLE Zakelijk. De prijsvechter zal met diverse actiepakketten nieuwe klanten gaan werven onder meer via Gaslicht.com.

Zakelijke markt
Het energiebedrijf leverde voorheen alleen stroom en gas aan consumenten. Hier is sinds kort verandering in gekomen, nu het zich ook richt op de kleinzakelijke markt. Op korte termijn wil het bedrijf ook de grootzakelijke markt gaan bedienen.

Reclames van NL Energie zijn landelijk bekend door boegbeelden als Frans Bauer, Maurice de Hond en Johan Derksen. Door parodieën op reclames van concurrenten is de leverancier veel in het nieuws en op de televisie en andere media te zien.

TOP 5 zakelijk
De uitingen van NLE Zakelijk zullen echter worden aangepast aan de zakelijke markt. Om gelijk te laten zien dat ook MKB-klanten het meest voordelig uit zijn bij de maatschappij, starten zij gelijk op een eerste plek in de Top 5 zakelijke energie.

Energiewijzer
Hoe meer u als ondernemer verbruikt, hoe hoger de korting wordt. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Vul dan de Energiewijzer Zakelijk in.

Deel dit artikel op:

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.