Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prijsvraag 'De Knop om': winnen met besparen

door Jeanet Woldring 2 reacties

Energiebesparing door gedragsverandering werkt! Het energieverbruik van een gemiddeld huishouden kan met tien procent worden teruggebracht. Agentschap NL organiseert daarom een prijsvraag voor het beste bespaaridee van Nederland.

Heeft u een goed plan om met de buurt of wijk energie te besparen? Doe dan mee met 'De knop om!'. De drie beste inzendingen worden beloond met een geldprijs van maximaal 25.000 euro. 

De prijswinnaars maken kans om hun ideeën verder uit te werken tot een pilotproject. Het ministerie heeft een budget van in totaal maximaal 300.000 euro beschikbaar hiervoor. U kunt tot 15 oktober deelnemen aan de prijsvraag. Kijk hier voor de spelregels en 

Doe mee

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: whogenturf ()

Een goed idee maar is het haalbaar qua geld.

Geplaatst door: Bas Goudswaard ()

In Nederland staan duizenden en misschien wel tienduizenden stevig verankerde palen. Voor radarbegeleiding langs de rivieren, voor lichtmasten langs de wegen, voor reklamezuilen en nog veel meer.... Als we op al deze masten eens een wokkelwindmolen zouden plaatsen? Dat zou toch met geringe aanpassingen mogelijk moeten zijn. Op zijn minst zouden deze masten dan al voor hun eigen energievoorziening kunnen zorgen en waarschijnlijk nog voor veel meer. Als de wokkelwindmolens dan ook nog in Nederland geproduceerd worden helpen we ook nog weer een aantal werklozen aan het werk!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.