Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

RTL: recordaantal overstappers energiebedrijf

door Jeanet Woldring

Dit jaar zullen meer mensen dan ooit van energieleverancier veranderen. Dat zegt Erik Smith van de vergelijkingssites Gaslicht.com en Energiewereld.nl in het RTL Nieuws op 27 juli.

De energiemaatschappijen hebben hun nieuwe tarieven bekend gemaakt en energievergelijker Gaslicht.com ziet dat mensen massaal uitzoeken waar ze het goedkoopst uit zijn.

Sinds de energiemarkt in 2004 werd vrijgegeven, stijgt het aantal mensen dat overstapt. 2012 was een recordjaar met bijna 1,8 miljoen overstappers. Maar voor dit jaar worden er nog meer verwacht. 
 
Wat Benergy, het bedrijf achter Gaslicht.com, daarbij opvalt is dat mensen die niet eerder van leverancier wisselden, dat nu wel doen. En overstappen loont: het kan tientallen euro's per maand schelen.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.