Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel nu je vragen over energie

door Jeanet Woldring

Heb je een vraag over overstappen van energieleverancier, de nota, zonnepanelen, sluipgebruik van apparaten of een ander onderwerp op het gebied van gas en stroom? Dan kun je gratis terecht op het energiespreekuur dat De Telegraaf en DFTGeld dinsdag 20 juni aanstaande houden in samenwerking met Gaslicht.com, Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. 

Vragen over overstappen van energieleverancier

Vragen over hoe je het beste kunt wisselen van energieleverancier en wat je daarvoor moet doen, worden beantwoord door de experts van Benergy, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. 

Vragen over isolatie, zonnepanelen en warmtepompen

Wie meer wil weten over bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, krijgt antwoord van Vereniging Eigen Huis.

Vragen over slimme meter, sluipverbruik en stadsverwarming

Meer weten over onder meer de slimme meter, energie- en sluipverbruik van apparaten, energielabel en stadsverwarming? Dan geeft de Consumentenbond advies,

Vragen insturen kan tot uiterlijk dinsdag 12:00 uur naar: het volgende e-mailadres: energiespreekuur2017@dft.nl
Het streven is om alle vragen op dinsdag 20 juni per e-mail te beantwoorden. Mocht de vraag erg ingewikkeld zijn, dan kan het zijn dat deze in de loop van de week wordt beantwoord.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.