Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

'Stroom wordt duurder'

door Els Werkman

Stroom wordt de komende 20 jaar duurder volgens Nu.nl. Europese bedrijven en consumenten krijgen de komende jaren een oplopende rekening voor elektriciteit. Dat zou volgens de Financial Times blijken uit een uitgelekt rapport van de Europese Commissie (EC) waarin staat hoe de Europese stroommarkt groener moet worden.

Het rapport beschrijft vijf scenario's om de Europese Unie minder afhankelijk te maken van kolen en gas, die nu nog goed zijn voor de helft van de energie. Vooral als gekozen wordt voor groene stroom gaan de prijzen omhoog.

Uit de aanbiedingen van energieleveranciers op Gaslicht.com en Energiewereld.nl blijkt allesbehalve dat stroomprijzen stijgen. De welkomstpremies die leveranciers als Energiedirect, E.ON en Essent bieden, zijn nog nooit zo hoog geweest. Een gemiddeld huishouden dat overstapt naar een van de bedrijven uit de TOP 5, bespaart bijna vierhonderd euro op jaarbasis! 

Vergelijk zelf met de Energiewijzer

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 18 oktober 2011

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken. Sinds 2018 ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorgverzekeringen zodat ik jou deskundig mag adviseren.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.