Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

'Stroom wordt duurder'

door Els Werkman

Stroom wordt de komende 20 jaar duurder volgens Nu.nl. Europese bedrijven en consumenten krijgen de komende jaren een oplopende rekening voor elektriciteit. Dat zou volgens de Financial Times blijken uit een uitgelekt rapport van de Europese Commissie (EC) waarin staat hoe de Europese stroommarkt groener moet worden.

Het rapport beschrijft vijf scenario's om de Europese Unie minder afhankelijk te maken van kolen en gas, die nu nog goed zijn voor de helft van de energie. Vooral als gekozen wordt voor groene stroom gaan de prijzen omhoog.

Uit de aanbiedingen van energieleveranciers op Gaslicht.com en Energiewereld.nl blijkt allesbehalve dat stroomprijzen stijgen. De welkomstpremies die leveranciers als Energiedirect, E.ON en Essent bieden, zijn nog nooit zo hoog geweest. Een gemiddeld huishouden dat overstapt naar een van de bedrijven uit de TOP 5, bespaart bijna vierhonderd euro op jaarbasis! 

Vergelijk zelf met de Energiewijzer

Deel dit artikel op:

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.