Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telefonisch energieadvies van Ben Woldring?

door Jeanet Woldring

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door een overstap te maken naar een andere energieleverancier? Of heeft u een vraag over uw energierekening? Voor deze vragen, en alle andere vragen over energie, kunt u terecht op het Energiespreekuur van De Telegraaf. Mail uw vragen voor maandag 3 juni 12.00 uur naar energie@telegraaf.nl

Energiespreekuur
Tijdens het Energiespreekuur op maandag 3 juni beantwoorden medewerkers van  Gaslicht.com, Consuwijzer en Vereniging Eigen Huis al uw vragen over energie. Meer informatie over het Energiespreekuur leest u op de website van de Telegraaf.

Telefonisch advies van Ben Woldring

Wilt u een persoonlijk energieadvies van directeur Ben Woldring van Gaslicht.com? Vermeld dan ook uw telefoonnummer, want Ben gaat iedere honderdste vragensteller maandag persoonlijk bellen.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.