Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Interesse in groene stroom loopt terug

Leestijd: 1 minuut

Gaslicht.com is één van de weinige vergelijkingssites op internet, maar niet de enige. In het verleden bestond ook de website www.groene-prijzen.nl, een site die consumenten een prijsoverzicht van groene stroom-aanbieders bood. Inmiddels bestaat deze site niet meer omdat in de afgelopen maanden het aantal bezoekers op de site sterk is teruggelopen.

De voornaamste reden van het opheffen van de site is de afgenomen belangstelling van consumenten voor groene stroom en dus ook voor de site. Volgens de initiatiefnemers van de site komt dit o.a. door het feit dat tv-programma ‘Kassa’ en de Consumentenbond waarschuwden voor agressieve verkoopmethodes en onduidelijke voorwaarden van groene stroomaanbieders.

Gaslicht.com verwelkomt echter nog dagelijks nieuwe bezoekers en aanmeldingen. Wij kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen die plaats zullen gaan vinden vanaf 1 juli 2004. Dit is het moment dat iedereen vrij is om een energieleverancier te kiezen, dus ook voor grijze stroom. Dan zal de toegevoegde waarde van Gaslicht.com andermaal duidelijk worden d.m.v. het geven van onafhankelijke en betrouwbare overzichten en vergelijkingen in het woud van elektriciteitsaanbiedingen.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 22 april 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.