Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

'Wat te kiezen: vast, variabel of groen?'

door Jeanet Woldring

'Variabel, vastzetten, groene stroom of iets anders? De keuze voor energie- maatschappijen is reuze. Wat is de beste keuze?' Editie.nl wijdt in haar uitzending op 11 oktober aandacht aan dit onderwerp.

Editie.nl: Je hebt de reclamespots vast al gezien. Je energieprijs vastzetten en de prijs stijgt nooit. Nuon past dit 'reclametrucje' toe met Ideaal, Essent doet het met Dubbelzeker.

Volgens Ben Woldring van Gaslicht.com zijn deze 2 pakketten juist onnodig duur. Kijk HIER wat voor jou de verstandigste keuze is.
 
Pas op!
 
Volgens Ben Woldring worden we via slimme marketingtrucjes lekker gemaakt door Essent en Nuon:
 
"Het klinkt mooi, maar waarom zou je wachten op 'eventuele' prijsdalingen terwijl je nu ook al kunt kiezen voor pakketten met een jaar lang vast tarief waarbij je direct een welkomstpremie van 325 euro ontvangt. Je hoeft dan dus niet te wachten op prijsdalingen, maar je krijgt dat voordeel direct."

Wanneer ben je het goedkoopste uit?
 
Een gemiddeld huishouden betaalt bij de grote 3 leveranciers ruim 2100 euro per jaar. Door over te stappen op de goedkoopste leverancier kun je met dezelfde stroom en gas ruim 400 euro per jaar besparen.
 
Wil je weten wat op dit moment het aantrekkelijkste energiepakket is met een welkomstpremie van 325 euro, ga dan energie vergelijken.

Tips
 
Wat is nu de gouden tip? Woldring: "Sluit ieder jaar een 1 jarig pakket af, met een hele hoge welkomstbonus.Dan haal je het grootste voordeel."

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.