'Wat te kiezen: vast, variabel of groen?'

'Variabel, vastzetten, groene stroom of iets anders? De keuze voor energie- maatschappijen is reuze. Wat is de beste keuze?' Editie.nl wijdt in haar uitzending op 11 oktober aandacht aan dit onderwerp.

Editie.nl: Je hebt de reclamespots vast al gezien. Je energieprijs vastzetten en de prijs stijgt nooit. Nuon past dit 'reclametrucje' toe met Ideaal, Essent doet het met Dubbelzeker.

Volgens Ben Woldring van Gaslicht.com zijn deze 2 pakketten juist onnodig duur. Kijk HIER wat voor jou de verstandigste keuze is.
 
Pas op!
 
Volgens Ben Woldring worden we via slimme marketingtrucjes lekker gemaakt door Essen en Nuon:
 
"Het klinkt mooi, maar waarom zou je wachten op 'eventuele' prijsdalingen terwijl je nu ook al kunt kiezen voor pakketten met een jaar lang vast tarief waarbij je direct een welkomstpremie van 325 euro ontvangt. Je hoeft dan dus niet te wachten op prijsdalingen, maar je krijgt dat voordeel direct."

Wanneer ben je het goedkoopste uit?
 
Een gemiddeld huishouden betaalt bij de grote 3 leveranciers ruim 2100 euro per jaar. Door over te stappen op de goedkoopste leverancier kun je met dezelfde stroom en gas ruim 400 euro per jaar besparen.
 
Wil je weten wat op dit moment het aantrekkelijkste energiepakket is met een welkomstpremie van 325 euro, kijk HIER.

Tips
 
Wat is nu de gouden tip? Woldring: "Sluit ieder jaar een 1 jarig pakket af, met een hele hoge welkomstbonus.Dan haal je het grootste voordeel."

Overstappen: een fluitje van een cent

Wist je dat overstappen geen gedoe is en maar een paar minuten van je tijd kost? Vul de energievergelijker in en ontdek wat jij kunt besparen op energie!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.