Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Week van de Energierekening 2013

door Jeanet Woldring

Ook dit jaar organiseert Milieu Centraal de Week van de Energierekening. Samen met zes andere organisaties richt de campagne zich op energie besparen in huis. Met een online test kunt u checken welke makkelijke bespaaracties goed bij uw persoonlijke situatie passen. Door dit te doen maakt u ook nog kans op 2500 euro aan energiezuinige apparaten. Energiewereld.nl ondersteunt dit initiatief.

Goed voor milieu en energierekening

Het doel van de Week van de Energierekening is om energie te besparen in huis en daarmee te zorgen voor een lagere energierekening én een beter milieu.

Tips voor energiebesparing

Milieu Centraal geeft bespaartips die helpen om zuiniger met energie om te gaan. U kunt denken aan: de was op een waslijn drogen in plaats van in de wasdroger, de verwarming in huis een graadje lager zetten, adapters en opladers uit het stopcontact halen als deze niet gebruikt worden, de was op een lagere temperatuur wassen, spaarlampen gebruiken, apparaten uitzetten in plaats van op stand-by.

Makkelijke bespaaracties

Vorig jaar was de Week van de Energierekening volgens Milieu Centraal een succes. De campagnepagina werd toen in een week tijd ruim 34.000 keer bezocht. Ook dit jaar worden er weer speciale acties georganiseerd en worden er veel tips gegevens voor het minderen van het energieverbruik in huis en dus lagere energiekosten. Door het ‘Advies op Maat Makkelijke Bespaar Acties’ in te vullen kunt u gemakkelijk zien hoe u energiekosten kunt besparen. Door dit te doen maakt u ook nog kans op 2500 euro aan energiezuinige apparaten.

De Week van de Energierekening is een initiatief van organisaties Milieu Centraal, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Woonbond, VvE Belang, Vastgoed Belang, VACpunt Wonen en het Ministerie van Binnenlandse zaken.

Direct besparen

Energiewereld.nl ondersteunt het initiatief van Milieu Centraal en besteedt daarom graag aandacht aan de Week van de Energierekening. Met de makkelijke bespaartips kunt u eenvoudig besparen op uw energiekosten, want ‘minder energieverbruik zorgt voor een lagere energierekening en een beter milieu.’ Naast besparen op uw verbruik kunt u ook direct besparen door over te stappen naar een voordeliger energiecontract. Via onze onafhankelijke Energievergelijker vindt u de voordeligste energiecontracten.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.