Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Windenergie: samen de wind delen, goed idee?

door Jeanet Woldring

gaslichtcom-windmolens.png'Wie echt groene stroom wil hebben, kan kiezen voor een investering in windenergie, bijvoorbeeld bij Qurrent en Greenchoice. Je koopt dan een stukje windmolen, zeggen de energiebedrijven. Maar levert die investering ook wat op? Gaslicht.com rekent het uit. En komt tot de ontdekking dat je met die windmolen, voor jaren vast zit aan het energiebedrijf, niet zo lekker voor je portemonnee.' Dit schrijft Groen Licht

Groen Licht is het tv programma over groene feiten en fabels en besteedt maandag 27 februari aandacht aan windenergie. Het programma begint om 19.20 uur op NPO 2.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.