Top 5 goedkoopste energiepakketten zakelijk

Hoe is deze top 5 berekend?
Stroom & gas
Stroom & gas duurzaam
Geschatte kosten De geschatte kosten zijn all-in jaarkosten (incl. kortingen, netbeheerkosten en overheidsheffingen, excl. btw) op basis van een gemiddeld verbruik van 23000 kWh en 5500 m3. Belastingen en netbeheerkosten worden 1x per jaar door de overheid vastgesteld en kunnen dan wijzigen. Afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik en tussentijdse wijziging van het variabele leveringstarief kunnen de jaarkosten hoger of lager uitvallen. Variabele tarieven kunnen elk moment wijzigen. Controleer het contract voor de wijzigingsfrequentie.
Welkomstpremie
 1. 1
  Geschatte kosten € 6455,30 De geschatte kosten zijn all-in jaarkosten (incl. kortingen, netbeheerkosten en overheidsheffingen, excl. btw) op basis van een gemiddeld verbruik van 23000 kWh en 5500 m3. Belastingen en netbeheerkosten worden 1x per jaar door de overheid vastgesteld en kunnen dan wijzigen. Afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik en tussentijdse wijziging van het variabele leveringstarief kunnen de jaarkosten hoger of lager uitvallen. Variabele tarieven kunnen elk moment wijzigen. Controleer het contract voor de wijzigingsfrequentie.
  per jaar
  Slimme meter verplicht
 2. 2
  7,0
  Nuon scoort een 7,0 op prijs/kwaliteit.
  De score is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
  • Geverifieerde reviews: 7,9
  • Gaslicht.com criteria: 9,1
  • Klanttevredenheidsonderzoek: 7,4
  • Duurzaamheid: 3,8
  Geschatte kosten € 6541,87
  per jaar
  € 50
  + Actietarief
 3. 3
  8,8
  Greenchoice scoort een 8,8 op prijs/kwaliteit.
  De score is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
  • Geverifieerde reviews: 8,7
  • Gaslicht.com criteria: 8,6
  • Klanttevredenheidsonderzoek: 8,1
  • Duurzaamheid: 9,7
  Geschatte kosten € 6589,46
  per jaar
 4. 4
  Geschatte kosten € 6600,52
  per jaar
 5. 5
  8,8
  Greenchoice scoort een 8,8 op prijs/kwaliteit.
  De score is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
  • Geverifieerde reviews: 8,7
  • Gaslicht.com criteria: 8,6
  • Klanttevredenheidsonderzoek: 8,1
  • Duurzaamheid: 9,7
  Geschatte kosten € 6612,46
  per jaar
€ 7135,40
Is het gemiddelde dat je betaalt bij Nuon, Eneco of Essent. Ter vergelijking: dit betaal je bij de 3 grootste leveranciers als je nog nooit bent overgestapt
€ 7058,51 Nuon
€ 7169,42 Eneco
€ 7178,26 Essent
Afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik en tussentijdse wijziging van het variabele leveringstarief kunnen de jaarkosten hoger of lager uitvallen. Variabele tarieven veranderen doorgaans 2x per jaar: op 1 januari en 1 juli.
8,6/10
13 recensies
Energiewereld.nl wordt door overstappers beoordeeld met een 8,6 gemiddeld.
Bekijk de beoordelingen
"Het was heel makkelijk"
op 13-6-2017

Vergelijk zakelijke energie

Energiewereld.nl is de site voor onafhankelijke vergelijking van alle klein zakelijke energieleveranciers. Vergelijk de prijzen van zakelijke energie, stap over via aanmelden en bespaar direct veel geld, ook op groene stroom. Vind de goedkoopste energieleverancier met onze energiewijzer zakelijk. Je kunt gratis online overstappen en honderden euro's besparen. Alle energieprijzen voor zakelijke energie zijn op basis van actuele tarieven zoals je deze ook terugvindt op je energienota.

Verschil kwaliteit stroom- en gasleveranciers zakelijke markt?

Het veranderen van zakelijke energieleverancier is slechts een administratieve wijziging, overstappen is dus totaal niet eng. Je blijft gewoon verbonden met hetzelfde stroomnetwerk waar net als altijd spanning op staat, ook als je bij een andere aanbieder bent aangesloten. Bij zakelijke energie is het gas of de stroom dus exact hetzelfde, je betaalt alleen aan een andere partij voor de levering. Het overgrote deel van de klanten merkt op geen enkele manier dat zij van aanbieder zijn geswitcht, behalve in de prijs.

Besparen op je zakelijke energierekening

Door op Energiewereld.nl alle aanbieders van zakelijke energie met elkaar te vergelijken en over te stappen naar een zakelijk energiepakket, kun je honderden euro's op jaarbasis besparen. Gebruik daarbij onze TOP 5 goedkoopste energiepakketten zakelijk bovenaan deze pagina. Deze is standaard samengesteld voor een standaard MKB energieverbruik, maar aan te passen aan je eigen zakelijke energieverbruik.