Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
NLE

NLE reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 120
Jaarprijs
€ 1897,25

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Anita 5-12-2009 - 11:57

  • Heb me eind oktober via deze site aangemeld bij de NEM.
  • De overstap is inmiddels rond en prima verlopen. Alle contacten met de klantenservice, zowel schriftelijk als telefonisch verlipen prettig en correct. Het voorschotbedrag is conform de prijsopgave van deze site.
  • Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn overstap tot nu toe.
Bert 24-11-2009 - 10:00

  • In het kort:
  • Een jaar of 6 geleden overgestapt omdat NEM goedkoper zou zijn en iets deed met bomen waardoor ik elk jaar een bedrag van 700 euro terug zou ontvangen! Nooit gekregen en er lijkt niemand bij de NEM te zijn die hier iets vanaf weet. Ik heb gelukkig de folders nog en meer "zwart op wit". De laatste keer hoorde ik dat de bomen eerst nog even moesten groeien en dus vanaf 2010 groot genoeg zijn, dan krijg ik die 700 per jaar pas. Ik geloof er helemaal niks van! Heel graag ontvang ik een reactie van iemand die weet hoe dit in elkaar steekt en of ik kan fluiten naar dat geld of het echt ga krijgen. Ook zou ik een digitale meter krijgen die ik nooit heb ontvangen.
  • Groeten van Bert
QC 13-11-2009 - 12:41

  • Via deze site aangemeld bij NEM op 10-11; gisteren bevestiging binnengehad; prijzen kloppen precies; gezien vele negatieve reacties op deze site heel benieuwd hoe het verder zal gaan; verschil met variabel Eneco was echter veel te groot en poging om vast contract aan te smeren voor 8% hogere prijzen als de variabele deed de deur dicht
Paul 14-10-2009 - 18:42

  • NEM!
  • Ik stap over op NEM d.d. 2 mei 2007 Gas 17245 Elec. 44013 €157,00 p/m standen waren hoger dan realiteit!
  • Wegens verbouwing ect. is er in 2007 bijna geen Gas of Elec. verbruikt, standen d.d. 14 apr. 2008 Gas 17590 Elec. 45103 €136,00 p/m.
  • Afrekennota d.d. 29 mei 2009 hun standen, Gas 19220 Elec. 54857 €278,00 p/m.
  • Verbruik Gas 1630 Elec. 9754.
  • Waarbij er €1.876,82 moest bijbetaald worden.
  • Heb gebelt, klopt niet en heb geen €1.876,82 zo klaarliggen mede omdat het voorsch. €278,00 is geworden logisch? Ontv. d.d. 25 Juni 2009 een bevestiging van dit, staat wij raden u wel aan om in afwachting van de correctie! Weer gebelt herberekening zou 3 á 4 maanden in beslag nemen! Mijn huidige meterstanden zijn Gas 18633 Elec. 49067. Nog intrim-justitia of de NEM zijn ingegaan op mijn schriftelijk verzoek te stoppen met dit bedrag te eisen!! Ik ga nog 1 maal aangetekend dit verzoek indienen.
  • Met vriendelijke groet,
  • Paul
Bart 8-9-2009 - 21:52

  • Zaterdag aangemeld op de site, vandaag het welkomstpakket ontvangen. De tarieven vermeld bij GasLicht en in het pakket komen exact overeen. Die veelgehoorde klacht gaat bij mij dus al niet op.
  • Nu eens kijken hoe het verder allemaal gaat lopen bij de NEM...
Kees 5-9-2009 - 16:04

  • na uitvoerig diverse prijsvergelijkingssites bezocht te hebben EN de ervaringen op deze en andre fora gelezen te hebben is de schrik me om het hart geslagen.
  • Wwet u wat ik doe? Nog beter letten op waar i kan besparen en gewoon blijven bij NUON waar ik al meer dan 35 jaar klant ben. Misschien kan het ergens iets goedkopern maatr één ding is zeker, bij NUON zelden of nooit gedoe.
Marcus 25-7-2009 - 13:54

  • Opdringerige persoon van Oxxio belde,gaf aan inzicht te hebben in mijn contract bij de NEM!!!.ik betaalde veels te veel want 42% voordeliger kon ik uit zijn bij Oxxio,deze instantie zou opzegkosten welke ik aan de NEM verschuldigd zou zijn voldoen!.
  • terwijl NEM garantiecertificaat heeft afgegeven ALTIJD tegen laagste tarief te zullen leveren gedurende deze 3 jaren hiervoor werd gekeken naar de top-3 concurerende levernaciers zoals:NUON,ENECO,ESSENT etc..
  • Op deze vergelijkingswebsites zie je naast je voordeel per jaar,ook info over vastrecht,belastingen,netwerkleverancier kosten etc...dus NIET alleen gas per m3 en elektriciteitsprijzen per kw/h zijn belangrijk maar ook adminstratieve kosten..en bereikbaarheid van de helpdesk zijn essentieel van belang!.NEM was door de telefoon ook erg aggressief maar oxxio is erger en zomaar een x-aantal keren blijven switchen lijkt me niet verstandig door de zovele leveranciers die inspelen om de prijzen die NU erg laag zijn,terwijl vorig jaar men voorspelde dat de prijzen sky-high zouden worden is koffiedik kijken!...Het kost ALLEMAAL GELD OOK HET OPZEGGEN,SWITCHEN ETC..
kim 24-7-2009 - 00:09

  • Ik heb net een berekening gemaakt op hun eigen site waarin NUON met NEM vergeleken worden en dat scheelt 600 euro per jaar voor mij. Maar ga ik naar direct aanmelden, dan zie ik daar ineens heel andere tarieven staan. Moet ik overigens wel voor doorklikken. Het verschil is nog steeds wel hoog 400 euro, maar lijkt me toch wel misleidende reclame. Je denkt namelijk dat je akkoord geeft op een veel lager actietarief.. Ik zoek dus gewoon even verder.
Sander 23-7-2009 - 19:38

  • Het komt al zeker een aantal maanden voor dat mensen een welkomstpakket krijgen met andere tarieven dan gaslicht.com op zijn website weergeeft. Elke keer wordt er een bericht door gaslicht bijgeplaatst dat er een andere berekening uitgevoerd is. Ik heb ondertussen alle soorten berekeningen uitgevoerd en kom ALTIJD hoger uit dan gaslicht.com op zijn website laat zien. Buiten het feit dat NEM als oplichter gezien wordt is het volgens mij ook tijd om gaslicht.com onder toezicht te plaatsen. De onafhanelijkheid trek ik hiermee ook zeker in twijfel.
  • Het lijkt mij een goed plan om die "andere" berekening eens te laten zien hoe bv het gastarief echt op 12,04 ct incl BTW uitkomt (exclusief energiebelasting en inclusief regio toeslag (welke regio?))
andre 18-7-2009 - 23:29

  • Even een addertje:de gasprijs is variabel. Dit betekend dat de prijs voor het komende halfjaar wel vastligt, maar daarna kan de NEM haar eigen prijs bepalen.En dan kun je in pricipe nog duur uitkomen!!