Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Vergelijken van energie

Bespaar tot € 300 per jaar

Start met vergelijken

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
Acties gelden soms alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen kunnen we het aanbod op jouw situatie aanpassen.
Stroomafname op jaarbasis
kWh
kWh
Normaaltarief
Stroomafname op jaarbasis
doordeweeks overdag
kWh
Daltarief
Stroomafname op jaarbasis
's avonds, 's nachts en in het weekend
Teruglevering op jaarbasis
kWh
kWh
Normaaltarief
Teruglevering op jaarbasis
doordeweeks overdag
kWh
Daltarief
Teruglevering op jaarbasis
's avonds, 's nachts en in het weekend
Gasverbruik op jaarbasis
m3
Heeft u wel een gasaansluiting, maar gebruikt u geen gas? Vul dan 1 m3 in

Stroomaansluiting

Mogelijk heeft u een andere stroomaansluiting dan de meeste woningen.
Dat is vaak het geval als u een hoog stroomverbruik heeft door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een warmtepomp, laadpaal, zwembad of een zeer groot aantal zonnepanelen.

De meeste woningen hebben een standaard aansluiting: t/m 1x 35 A of 3x 25 A.
Aantal personen
Eenpersoonshuishouden
Tweepersoonshuishouden
Klein gezin
3 personen (inclusief kinderen)
Gemiddeld gezin
4 personen (inclusief kinderen)
Groot gezin
5 personen (inclusief kinderen)
Aantal zonnepanelen
0 zonnepanelen

Je kunt zelf uitrekenen welke energieleverancier voor jou de goedkoopste is. Voer je eigen verbruiksgegevens in en de totale jaarkosten worden berekend op basis van je verbruik in de opgegeven regio. Vergeet niet na te gaan of je een dubbele meter voor nachtstroom hebt. Het resultaat krijg je gelijk na de berekening te zien.

Energiewereld.nl helpt je graag

Via de energievergelijker kun je energie vergelijken op o.a. prijs, de herkomst van de energie, de facturering en klantenservice van de energieleverancier en hoe deze leverancier omgaat met klachten van klanten.

Hebt u een vraag over energie?

Neem dan gerust contact op met de experts van Energiewereld.nl
Wij staan dagelijks voor u klaar.
Energiewereld.nl Bencom specialisten
Top 5 best beoordeeld De leveranciersscore betreft de beoordeling van energieleveranciers, resulterend in een rapportcijfer van 1 tot 10. De score komt voor een derde tot stand door de beoordeling van overstappers via Gaslicht.com. Daarnaast wordt een derde van het cijfer bepaald op basis van door ons vastgestelde leverancierscriteria en een derde van het cijfer is op basis van het gemiddelde cijfer voor het pakketaanbod aan de hand van pakketcriteria.

Profiteer van de beste deal

Op Energiewereld.nl vindt je de goedkoopste energiecontracten van Nederland. Naast de exclusieve kortingen op jouw totale jaarkosten, wordt er bijvoobeeld een welkomstpremie uitgekeerd die kan oplopen tot enkele honderden euro's. Nog een reden voor energievergelijken en overstappen!

Niet goed? 14 dagen bedenktijd!

Je hebt gekozen voor een nieuw energiecontract, maar twijfelt toch nog of dit de beste keuze is geweest? Je hebt 14 dagen bedenktijd om het energiecontract kosteloos te annuleren. Dit is de wettelijke bedenktijd. Na deze 14 dagen is het ook mogelijk om van uw aankoop af te zien, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. De hoogte van deze opzegvergoeding is afhankelijk van de resterende doorlooptijd van jouw contract, met een maximum van € 250 per product.

Onafhankelijk energie vergelijken

Volgende de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kan het percentage overstappers nog veel groter worden wanneer de informatie van de energiebedrijven duidelijker wordt. Op Energiewereld.nl hebben wij deze informatie zo inzichtelijk en transparant mogelijk gemaakt: het energieprijzen vergelijken is daardoor een fluitje van een cent!