Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Over ons

Energiewereld.nl is onderdeel van Benergy BV en eigendom van de Bencom Group. Energiewereld.nl is, net als de andere Bencom sites primair gericht op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een goedkope energieleverancier vinden via Energiewereld.nl het beste aanbod.

Ons team

Energiewereld.nl bestaat uit een klein, gemotiveerd team dat erop gebrand is om de beste service aan de bezoekers van de site te bieden. Heb je vragen omtrent overstappen of kom je er gewoon niet uit? Bel gerust onze helpdesk om je door ons te laten adviseren!

Ons doel

Energiewereld.nl heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse energieleveranciers. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Bij nagenoeg alle energieleveranciers kun je je via deze site gratis aanmelden.

Onafhankelijk, objectief en transparant

Benergy/Bencom is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Wij geven energieleveranciers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde vergelijkingsinformatie op de site. Wij hebben er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. In onze vergelijkingen worden ook tarieven van aanbieders getoond met wie wij geen samenwerking hebben, ook als deze als beste uit de vergelijking komen. Voorwaarde is dat deze tarieven transparant gepubliceerd zijn op de site van de energieleverancier. 

Marktdekking

Energiewereld.nl tracht zo compleet mogelijk te zijn d.w.z. alle energieleveranciers met een leveringsvergunning worden vergeleken. Wij verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat de keuzemogelijkheden dan te groot worden en dit een eenvoudige en toegankelijke vergelijking niet ten goede komt.

Op het moment dat het voor Energiewereld.nl om technische redenen redelijkerwijs niet mogelijk is om een aanbieding exact weer te geven in de vergelijking, behouden wij ons het recht voor om in dat geval uitsluitend het standaardaanbod weer te geven. In het geval er bij ons gerede twijfels zijn of een energieleverancier in staat is al haar verplichtingen richting de consument na te komen, behouden wij ons het recht voor de aanbiedingen van deze leverancier uit te sluiten van onze vergelijkingen.

Ons verdienmodel

Energiewereld.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan. Via deze site kun je overstappen naar een andere energieleverancier en daardoor honderden euro's besparen. Wij ontvangen per overstap-aanmelding een eenmalige vergoeding voor de verwerking hiervan. Voor ons maakt het niet uit naar wie je overstapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om jou onze service gratis aan te bieden.

Doordat onze sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de markt en op het punt staan zich voor een bepaalde dienst aan te melden, zijn wij voor adverteerders de uitgelezen plek om deze diensten aan te prijzen. Dit kan bijvoorbeeld in één van onze nieuwsbrieven die geregeld verschijnen en een bijzonder groot bereik hebben. Energieleveranciers kunnen adverteren met banners op de websites en via advertorials. Of door middel van een advertentie boven de vergelijkingsresultaten op een vergelijkbare manier als Google AdWords, gemarkeerd met het label 'advertentie'. Advertenties hebben geen invloed op de vergelijkingsresultaten zelf.

Ten slotte voorzien wij diverse bedrijven van actuele tariefdata en marktanalyses en wordt ons onafhankelijke prijsvergelijkingsplatform bij diverse andere partijen ingezet.

Voordelen voor jou

Door over te stappen kun je elk jaar veel geld besparen door gebruik te maken van de speciale acties van energieleveranciers op onze site. Exclusieve actietarieven en welkomstpremies gelden alleen bij aanmelding via deze website.

Klachten

Wij vinden het heel belangrijk dat de bezoeker tevreden is over de contacten die hij/zij met ons heeft. Ken je het gezegde: Ben je tevreden? Vertel het je vrienden. Ben je ontevreden? Vertel het ons. Voor eventuele klachten bereik je ons via e-mail of contactformulier.

Ervaringen met Energiewereld.nl

Op eKomi kun je lezen hoe bezoekers over ons denken. eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. Energiewereld.nl is met zilver onderscheiden en begin 2016 is het gemiddelde cijfer een 9 uit ruim 100 klantbeoordelingen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze helpdesk is bereikbaar op telefoonnummer 0342 - 411 357. Uiteraard kun je ons ook bereiken via e-mail of contactformulier.

Postadres

Benergy BV
Postbus 117
3780 BC Voorthuizen

Bezoekadres

Benergy BV/Energiewereld.nl
Mandenvlechterslaan 14H
3781 DV Voorthuizen

Algemene info

Tel: 0342 - 411 357
Fax: 0342-411359

Openingstijden helpdesk

Ma t/m vr: 8:30 - 22:00
Za/zo: 9:00 - 17:00

Financiële contactinformatie

KvK nr. : 02078914
BTW nr.: NL811617178B01

Geactualiseerd: 23-01-2016


Gepubliceerd: donderdag 4 oktober 2012

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.