Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Overstapproces: 2
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Winder, Peter 15-12-2011 - 12:34

  • voorschotnota veel te hoog. ben niet van plan te bankieren eo te sparen bij het NEM. Aanpassing nog steeds é 100,00 p.m te hoog. Krijg de indruk dat men maar wat doet. heb nu al spijt dat ik ben overgestapt. Wat een gedoe
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Kuijpers 15-12-2011 - 09:52

  • Stelletje prutsers kunnen 4 mnd na een verhuizing nog geen eindafrekening maken, krijg nog geld terug namelijk
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 5
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
B.Ebbers 10-12-2011 - 18:32

  • Op 7 Juli overgestapt naar Energiedirect veel contact gehad met de Ned. Energie Mij zowel schriftelijk als telefonisch echter tot op heden 10 December nog steeds geen eindafrekening van het electriciteitsgebruik gehad !
  • Veel beloften en geen daden.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
7
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frank 17-11-2011 - 23:57

  • Prima communicatie via telefoon. Duurde even voor ik bericht kreeg op mijn opzegging via de mail. Gelukkig net op tijd anders was ik opnieuw gaan bellen.
  • De energienota is overzichtelijk.
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Berentsen 19-10-2011 - 18:35

  • zijn net overgestapt naar NEM.
  • Heeft overstap te laat gemeldt bij vorige leverancier.
  • Check niet af wanneer vorige kontrakt afloopt maar prikt maar zo een startdatum.Correspondeerd daarover met een simpel briefje dat ze waarschijnlijk eerder beginnen met leveren dan dat vorige kontrakt afloopt zonder datum te vermelden en vervolgens in vage termen daaronder schrijven dat de overstap binnen 4 tot 6 weken wordt afgerond. Hieruit leest iedereen dat dan ook de levering pas over 4 tot 6 weken start want als de overgang niet afgerond is kun je ook niet leveren.
  • SCHANDALIG GEWOON.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Klantenservice: 2
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 2
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
F. van der Voort 13-10-2011 - 15:11

  • Ik heb na de nodige ervaring met deze leverancier,
  • NIET DOEN ..is zeer slecht voor portemonai en gezondheid.
  • Het is een topper in slechte communicatie, misleiding in het niet nakomen van beloftes.
  • Per 1 december 2011 worden contracten niet meer stilzwijgend verlengd, dat is gelukkig wettelijk vastgelegd.
  • Een mooie gelegenheid om de rotte appel in de energiemarkt op een dood spoor te rangeren.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Thijs 12-10-2011 - 17:29

  • Kwam bij overstappen als goedkoopste uit de bus bij gaslicht.com
  • Overstappen zou worden geregeld door NEM. Is bij mij niet goed gebeurd, waardoor het contract bij mijn vorige leverancier te vroeg is opgezegd. Dit leverde mij een boete op. Probeer dit nog steeds te verhalen op NEM.
  • Ongevraagd is het maandbedrag aanzienlijk verhoogd. Op basis van 'geschat verbruik' moet ik meer per maand betalen. Ook hierover moet NEM mij nog steeds berichten...
  • NEM is een absolute afrader!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Facturering: 5
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
jos veenman 11-10-2011 - 13:39

  • Vriendelijke klantenservice
  • Klantenservice zonder tanden, kunnen weinig informatie verschaffen over een zaak die 4 maanden loopt. Er moet geld worden terugbetaald (correctienota) en daar wachten we al 1,5 maand op, na het sturen van de correctienota. Telkens beloven en niet doen. Schandalig! Ik zeg NIET doen!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 2
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
anna 29-9-2011 - 14:49

  • geen!
  • met 1 woord waarderloos! ze zijn ONeerlijk!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
a.abidy 29-8-2011 - 21:16

  • Ik heb helaas geen goeie ervaringen met nem,ik ben in februari moeten verhuizen naar belgie.heb meteen telefonisch contact gemaakt met de nem om het door te geven.Ik hoefde alleen een kopie te sturen van uitschrijvind van de gemeente waar ik woonde,(dan hoef je nl geen bedrag te betalen omdat je het contract heb beeindingd)Heb dat ook meteen gedaan!?Nu heb ik achtergebleven post ontvangen en heb brieven van de intrum justitia dat ik een bedrag moet betalen van 750 euro!!Ik ga dit dus echt niet betalen,moeten ze maar hun administratieve werk maar goed bijhouden!!!IK ZEG NOOIT,NEVER,DOEN!!!