Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Powerpeers
57% van de klanten raadt Powerpeers aan.
19% zegt Powerpeers misschien aan te raden.

Powerpeers reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Powerpeers geven. Twijfel je nog? Lees dan de Powerpeers ervaringen en beoordelingen. Is Powerpeers je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Powerpeers plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Powerpeers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Powerpeers
Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 50
Jaarprijs
€ 2017,48

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Powerpeers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Facturering: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A. van Beek 30-12-2018 - 19:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

Aanmelding verliep soepel. Verder nog geen contact met de nieuwe provider gehad. Kan derhalve nog geen beoordeling geven.

  • Bij het aanbod wordt rekening gehouden of je wel of geen zonnepanelen hebt.
  • Geen.
Beoordeling
6
Klachtenafhandeling: 3
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 3
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 8
Facturering: 7
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ruud 29-12-2018 - 20:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

De site is rommelig en geeft foute informatie weer. Een foutieve beginstand wordt niet gecorrigeerd en je moet maar uitzoeken hoe je dat oplost.

  • Het idee achter Powerpeers, vergoeding bij terugleveren en de extra vergoeding als andere klanten jouw stroom afnemen
  • Rommelige app en site met foute informatie
Opmerking van Energiewereld.nl 31-12-2018 - 09:08
Jammer dat er een foutieve beginstand is gehanteerd. Wilt u de juiste beginstand sturen naar info@gaslicht.com met de adresgegevens? Dan gaan wij hier graag voor u achteraan.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.S.Venema 29-12-2018 - 17:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

nieuw met leuke aanbieding

  • energie die je overhoudt kun je afgeven
Beoordeling
2
Prijsstelling: 2
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 3
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan Boot 29-12-2018 - 11:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen enkele info ontvangen.

Opmerking van Energiewereld.nl 31-12-2018 - 09:06
Wat vervelend dat u geen informatie ontvangen heeft. Heeft u ook geen contract ontvangen? Wij zoeken dit graag voor u uit. Als u uw adresgegevens met een toelichting wilt sturen naar info@gaslicht.com gaan we hier graag voor u achteraan.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jos van den Berge 28-12-2018 - 11:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Echt groene energie (elektriciteit), geleverd door sociale en lokale opwekkers

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geert Meijer 27-12-2018 - 13:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alleen maar groene energie en niet duur

  • Groen
  • Nvt
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
mocking 21-12-2018 - 11:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

groen en niet duur

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rene 21-12-2018 - 07:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duidelijk, en overzichtelijk.

  • Voor mij in dit geval de juiste,
  • Geen
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Elfriede Helleman 19-12-2018 - 12:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

goedkoper

  • edem
  • geen
Beoordeling
3
Duurzaamheid: 5
Overstapproces: 5
Facturering: 2
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Peter 19-12-2018 - 10:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Een groot drama!!!!!
Bij doorgeven meterstanden loopt hun site vast, online platform werkt niet naar behoren.
Klantenservice beperkt bereikbaar qua tijden, en als je op de goede tijd belt duurt het lang en wordt je echt niet vriendelijk geholpen. Onlangs een minder positieve review geplaatst op google.
Powerpeers heeft hier op gereageerd om hun eigen verhaal recht te praten, echter was een glasharde leugen. Zal blij zijn als het 1-12-2019 is en ik daar weg kan!!!!!

  • geven aan groen en duurzaam te zijn
Opmerking van Energiewereld.nl 19-12-2018 - 13:28
Wat jammer dat u deze ervaring heeft. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, mag u altijd contact met ons opnemen. Vragen kunnen wij dan ook direct voorleggen aan Powerpeers.