Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Vattenfall

Vattenfall pakketten

Iedere energieleverancier biedt verschillende pakketten aan, ook wel contracten genoemd. Hieronder vindt u een overzicht van de energiepakketten (combinatie van stroom en gas), stroompakketten en gaspakketten van Vattenfall. Vergelijk snel en gemakkelijk alle pakketten van Vattenfall en bespaar op uw energierekening.  

Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Welkomstpremie € 200
€ 2357,77
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, t/m 30-09-2024 Vaste tarieven t/m 30-09-2024. Hierna krijgt u geleverd tegen variabele tarieven. De looptijd van dit vasteprijscontract is soms korter dan drie jaar. Dit is het geval als u nog een lopend contract heeft en dit duurt nog 60 dagen, of korter. Vattenfall wacht dan de einddatum van dat contract af. Pas dan gaat uw vasteprijscontract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan op zijn hoogst 60 dagen korter dan drie jaar.
Grijze stroom & gas

Stroompakketten van Vattenfall

Gaspakketten van Vattenfall

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.