Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

ACM ConsuWijzer in nieuwe huisstijl

door Sanne de Jong - Bins

acm-consuwijzer-logo.PNGConsuWijzer heet vanaf 15 oktober ACM ConsuWijzer. Ook hebben ze een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. De website ziet er anders uit. Maar wat hetzelfde blijft is het praktische advies over uw rechten als consument, waarmee ze consumenten op weg willen helpen.

Kompas

Het nieuwe logo van ACM ConsuWijzer is afgeleid van het logo van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het maakt duidelijker dat ACM ConsuWijzer onderdeel is van de ACM. Het nieuwe logo stelt een kompas voor. Dit staat voor het richtinggevende en ondersteunende karakter van ACM ConsuWijzer.

Waarom een nieuwe huisstijl?

Consumenten weten vaak niet dat ConsuWijzer een onderdeel is van toezichthouder ACM. Mede daarom willen ze duidelijker maken dat de 2 merken bij elkaar horen.

Waarvoor kunt u bij ACM ConsuWijzer terecht?

Op de website staat informatie over de rechten als consument. Bijvoorbeeld waar je op moet letten als je iets koopt. Of wat je kunt doen als je een probleem hebt met een bedrijf. ConsuWijzer legt de regels uit en geeft praktische tips. Voor veel situaties hebben zij voorbeeldbrieven om te gebruiken als consumenten hun gelijk willen halen.

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Business Unit Manager
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!

Reageren