Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Coming soon! De Nationale Electriciteitsmeter

door Jeanet Woldring

Op 10 oktober lanceert het initiatief 10:10 de eerste Nationale Elektriciteitsmeter. Het is de bedoeling dat deze elektriciteitsmeter op die dag omlaag wordt gebracht. Hiervoor moet men een of meerdere elektrische apparaten uitzetten of uit laten om het energieverbruik te verminderen.

Tips
Daarnaast geeft de website van 10:10 praktische tips voor energiebesparing. Zo kun je kijken wat je moet doen om thuis en op je werk mee te helpen aan een wereld met minder CO2-uitstoot.

Wat doe jij uit?
De naam van de campagne van het initiatief is 'Wat doe jij uit?'. Door middel van het maken van een poster, via de website van 10:10, kun je aan iedereen laten weten wat jij 10 oktober uit doet.

Over 10:10
10:10 is een wereldwijd initiatief dat pleit voor 10 procent minder energieverbruik in een jaar. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot, volgens de organisatie, aanzienlijk verminderd. Daarnaast heeft het verbruiken van minder energie ook nog een goede invloed op je portemonnee.
 
Bekijk voor meer info de website van 10:10 

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.