Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Delta klant per 1 juli 24 euro goedkoper uit voor energie

door Jeanet Woldring 1 reactie

Per 1 juli 2015 verlaagt Delta, voor de 6e keer op rij, de variabele leveringsprijzen voor gas. De variabele leveringsprijs voor elektriciteit blijft ongewijzigd. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen voor gas zijn daardoor op jaarbasis ongeveer 24 euro goedkoper uit, bericht de Zeeuwse energieleverancier vandaag.

Vast of variabel

Bij Delta kunnen klanten de leveringsprijs voor elektriciteit en gas ook voor één of drie jaar vastzetten. De leveringsprijzen van een vast contract voor één of drie jaar zijn, voor zowel elektriciteit als gas, lager dan de variabele leveringsprijzen. Volgens Delta loopt dit voordeel per 1 juli op tot 41 euro op jaarbasis.

Primeur

Delta maakt als eerste energieleverancier zijn nieuwe leveringsprijzen bekend. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort afloopt, kunnen op die manier een afgewogen keuze maken voor de overeenkomst. Deze klanten krijgen van Delta automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

Korting op slimme thermostaat of Alles-in-1 multimedia

Klanten die een nieuwe leveringsovereenkomst voor één of drie jaar afsluiten kunnen sowieso kiezen voor een korting op de Delta Slimme Thermostaat. Een aantal Zeeuwse klanten, die kiest voor een overeenkomst met een looptijd van één of drie jaar, kan gebruik maken van een korting op het Alles-in-1 multimedia abonnement van Delta. Het bedrijf koppelt met dit aanbod voor het eerst nadrukkelijker de energieproducten aan de digitale diensten.

Liever welkomstpremie van 250 euro?

Wie overstapt via Energiewereld.nl ontvangt een welkomstpremie van 250 euro. De welkomstpremie wordt 4 maanden na de overstap en na betaling van de eerste 2 maandfacturen uitbetaald. Vergelijk energieprijzen en kijk direct hoeveel geld je kunt besparen!

*Bij een gemiddeld jaarverbruik van 3500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: HJ peters ()

Als ik eencontract afsluit en ik ontvang dan een welkomst premie van 250 euro moet ik dan mijn welkomst premie terug geven als ik voortijdig mijn contract opzeg

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.