Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energiewereld.nl vernieuwd

door Jeanet Woldring 2 reacties

Energiewereld, de vergelijkingssite voor energieleveranciers, is per 11 maart 2009 compleet vernieuwd. We hebben er hard aan gewerkt de website een stuk overzichtelijker te maken door de structuur, de navigatie en de vormgeving te vernieuwen. Zodoende kunt u nog beter uw keuze maken voor een energieleverancier.

De vorige website was ruim drie jaar oud, na de overname eind 2005. “In drie jaar tijd is er heel wat veranderd. De digitale ontwikkeling in het algemeen en de energiemarkt in het bijzonder heeft bepaald niet stil gestaan en doet dat ook de komende tijd niet”, aldus internetondernemer en eigenaar Ben Woldring, bekend van de vergelijkingssite Bellen.com

Energiebedrijven buitelen over elkaar heen met uitermate aantrekkelijke aanbiedingen via internet. De besparingen kunnen voor een gemiddeld huishouden  oplopen tot zo'n 500 tot 600 euro! Het goed vergelijken van energietarieven is echter niet eenvoudig, vooral vanwege het grote aantal verschillende posten, zoals leveringskosten, meterhuur, vastrecht, netwerkkosten energiebelasting en sinds 1 januari 2009 het capaciteitstarief. Een hele puzzel!

Prijsgarantie leveranciers
Juist vanwege dit feit streeft Energiewereld.nl er naar nog toegankelijker  en  transparanter te zijn. Zo worden éénmalige en exclusieve actiekortingen  duidelijk vermeld. Dit maakt het vergelijken van deze kortingen eenvoudiger. Daarnaast heeft de website een stempel gekregen met een 'Prijsgarantie leveranciers'.

Videofilmpjes
Om de ingewikkelde materie simpel uit te leggen, zijn er een achttal videofilmpjes toegevoegd. Hier wordt uit de doeken gedaan hoe je op een veilige manier met een paar muisklikken honderden euro's kunt besparen.

Volledig, correct, onafhankelijk en transparant
Bij het bezoeken van een vergelijkingssite gaat het voornamelijk om gemak. Hoe makkelijk kan ik vergelijken en de informatie vinden die ik zoek, zonder dat ik in een doolhof terechtkom, waarin ik van het kastje naar de muur gestuurd wordt? 

En hoe volledig, correct, onafhankelijk en transparant is de website? Om dat te bewerkstelligen biedt de nieuwe Energiewereld.nl  u met een paar muisklikken gratis direct relevante, actuele, betrouwbare en inzichtelijke resultaten. Op basis van statistieken en de informatie die de website-bezoekers ons aanreiken kunnen we dit blijvend verbeteren.

Meer zoek- en sorteermogelijkheden
Energiewereld.nl biedt een vrijwel marktdekkende Energievergelijker, met nog meer zoek- en sorteermogelijkheden dan voorheen. Zo kunt u filteren op contractsduur, prijsconditie, soort stroom/gas, 'alles op 1 factuur' en betaalwijze.
 
Daarnaast  is de vergelijker informatief, privacyvriendelijk en maakt het mogelijk de aanmelding direct te voltooien. Uiteraard wordt de site ondersteund door de meest gangbare browsers zoals Internet Explorer en Firefox. We horen graag uw reacties!

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Bas ()

Hele verbetering!

Geplaatst door: Pascal ()

Complimenten voor de nieuwe site!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.