Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht ook geschikt voor mobiel

Gaslicht.com heeft als eerste energievergelijker de website geschikt gemaakt voor de mobiele telefoon. Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan werd eind mei de vernieuwde website van Gaslicht.com gelanceerd. Nu kunt u de website dus ook bezoeken via uw mobiel waardoor overstappen en honderden euro's besparen op uw energiekosten altijd en overal mogelijk is!

Gaslicht.com op smartphoneWe maken hoe langer hoe meer gebruik van smartphones en tablets om het internet op te gaan. Dat betekent ook dat het tijd is om een website mobiel te maken, dat wil zeggen een mobiele  versie van de site te bouwen.

Uit onze statistieken blijkt dat ongeveer 7,5 procent van onze bezoekers onze site bekijkt met een schermresolutie van 640 pixels of minder. Naar verwachting zal dit percentage razendsnel toenemen. Wij vonden het daarom hoog tijd om onze website mobiel te maken.


Op het scherm links komt rechts nummer 2 van de Top 5 in beeld. Door te 'swipen' worden de overige aanbiedingen getoond. Wilt u een advies op maat? Onze Energievergelijker werkt ook heel prettig op een smartphone. We horen graag uw ervaringen!

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.