Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Gebruikersenquête Energiewereld.nl

Met de Energiewereld.nl gebruikersenquête proberen wij inzicht te krijgen in wie onze bezoekers zijn en wat u van de energievergelijkingssite Energiewereld.nl vindt. Onder de inzenders verloten we 5 energiebespaarders!

De informatie zullen wij gebruiken om de website verder te verbeteren. Het beantwoorden van de 18 vragen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Voor het invullen is het wel belangrijk dat u www.energiewereld.nl minimaal één keer recentelijk heeft bezocht.

Onder de inzenders verloten we 5 energiebespaarders! Deze gaan het sluipverbruik van bijvoorbeeld telefoon- en accu-opladers tegen. Hiermee spaart u het milieu én uw portemonnee!

'Laad het milieu op door energie te besparen'. Als u opladers in het stopcontact laat zitten terwijl u ze niet gebruikt, verspilt u stroom. Deze gadget schakelt elke oplader die geen batterij aan het opladen is, volledig uit. Niet alleen de batterij van uw mobiele telefoon, maar ook de batterij van uw mp3/mp4 speler of de batterij van gereedschappen.

Op 30 september sluit de enquête en worden de winnaars bekendgemaakt.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 21 augustus 2009

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.