Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Intergas volgt Oxxio met gratis stroom

Energieleverancier Intergas wil op korte termijn drie keer zo groot worden. Daarom volgt het bedrijf het voorbeeld van concurrent Oxxio. Nieuwe klanten die vóór 1 juli een gecombineerd gas/stroomcontract afsluiten voor drie jaar, krijgen een jaar gratis elektriciteit. De korting wordt gebaseerd op het standaard jaarverbruik volgens de netbeheerder.

Bestaande klanten die al gas afnemen, maar daarnaast nu ook een driejarig stroomcontract afsluiten, krijgen zes maanden gratis stroom.

Het bedrijf heeft op dit moment 150.000 klanten. Met deze eerste actie hoopt Intergas zo'n 15.000 klanten te werven. Er is geen limiet voor het aantal nieuwe klanten dat van het aanbod kan profiteren, wel is de looptijd van de actie beperkt. Intergas richt zich hiermee in eerste instantie op een niet al te groot gebied: de gemeentes Breda, Den Bosch, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Tilburg valt erbuiten vanwege de stadsverwarming en Eindhoven is traditioneel NRE-gebied, volgens een woordvoerder van Intergas.

Moederbedrijf Dong Energy geeft Intergas de kans om de ambities waar te maken. Intergas Levering is sinds vorig jaar dochter van de Deense energiegigant. In Denemarken heeft Dong de markt voor 60% in handen, en in Zweden heeft het bedrijf een marktaandeel van 35%.

Bron: Energeia

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.