Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Jaarlijks overstappen echt geen gedoe

‘Levert dat overstappen nou echt wat op’, is een vraag die we vaak horen. Met gelijk daar achteraan: ‘Het is vast veel moeite om dat allemaal te regelen!’ Onderzoek van Gaslicht.com laat echter zien dat die moeite erg meevalt, helemaal als je kijkt naar de besparing die het oplevert per jaar.

Veel mensen zijn huiverig om over te stappen, omdat ze bang zijn voor het vele werk of de spookverhalen die de ronde doen. Uit onderzoek onder overstappers via Gaslicht.com blijkt echter dat meer dan 80 procent tevreden is over hun overstap.

Het meeste voordeel is te behalen door gebruik te maken van de exclusieve kortingen die leveranciers geven via vergelijkingswebsites. De Nederlandse Mededingingsautoriteit bevestigt dit: “Prijsvergelijkers zijn een belangrijk verkoopkanaal voor energieleveranciers. Een positief gevolg hiervan is dat de beste acties (hoogste kortingen) veelal op de prijsvergelijkers te vinden zijn.”

Deze hoge kortingen zorgen voor een mooie besparing op jaarbasis. En het is maar vijf minuten werk: u meldt zich online aan, uw nieuwe leverancier regelt de rest. Meer weten over de kortingen en hoe het overstappen werkt? Klik hier voor meer informatie. 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 14 december 2010

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.