Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nuon heet voortaan Vattenfall

door Jeanet Woldring

vattenfall.pngPrecies een jaar geleden liet Nuon weten zijn naam te veranderen in Vattenfall, de naam van het Zweedse moederbedrijf. Om alvast aan de nieuwe naam gewend te raken, hanteerde de energieleverancier sindsdien de naam 'Nuon Vattenfall'. Vorige week heeft Nuon klanten laten weten dat ze er klaar voor zijn: de naamswijziging naar enkel Vattenfall. Per vandaag is het zover.

Waarom verandert de naam Nuon?

Nuon heeft als doel om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. En onder één naam, het merk Vattenfall, meent het bedrijf meer impact op Europees niveau te hebben. Daardoor kunnen ze grotere stappen zetten om hun ambitie waar te maken.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren