Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Regel een lagere energierekening nog voor je vakantie

door Jeanet Woldring

1 juli zijn de variabele energietarieven opnieuw gedaald. Goed nieuws, want dat betekent voor de meeste huishoudens een lagere energierekening. Zo'n kleine 100 euro per jaar bij gemiddeld verbruik. Toch kun je ruim 300 euro besparen door over te stappen op een jaarcontract met vaste tarieven.

Nog nooit zoveel overstappers

Wist je dat er nog nooit zoveel mensen naar een andere energieleverancier zijn overgestapt als in 2015? En als jij nú overstapt naar een energieleverancier uit de Top-5 levert je dat flink wat voordeel op. Een gemiddeld huishouden bespaart ruim 300 euro op jaarbasis ten opzichte van een energiecontract met variabele tarieven.

Jouw voordeel

Vul je postcode en energieverbruik in op de energievergelijker om te zien wat jouw voordeel is. Kijk wel even naar de einddatum van je huidige contract. Loopt dat binnen 2 maanden af, dan kun je rustig overstappen. Zonder gedoe, want wij regelen de rest.

Wat is het juiste overstapmoment?

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.