Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Subsidie zonnepanelen alweer overtekend

door Jeanet Woldring

De subsidieregeling voor zonnepanelen is ook dit jaar ruim overtekend. Sinds maandag 1 maart kunnen particulieren zich inschrijven voor een subsidie op kleine zonnepanelen. Aanvragen blijft weliswaar mogelijk tot 1 november, maar door de overtekening is de kans klein dat nieuwe aanvragen gehonoreerd worden.

Binnen een dag hebben zich al zo'n zeventienduizend mensen gemeld. Het ministerie van Economische Zaken verwacht dat zo'n vierduizend aanvragen worden toegewezen. Onder de aanmelders wordt geloot.

In totaal zit er 69 miljoen euro in de pot. Later dit jaar komt er ook nog een subsidie voor grotere zonnepanelen. Die regeling, die vooral bedoeld is voor bedrijven, gaat van start op 31 mei.
 

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.