Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Toch goedkope energie dankzij welkomstpremie

door Jeanet Woldring

Een toenemend aantal mensen wisselt elk jaar van energieleverancier om ook elk jaar een welkomstpremie in hun zak te steken. Zij zijn op jaarbasis daardoor gemiddeld 350 euro goedkoper uit.

"Dat zijn grote bedragen voor een energierekening van gemiddeld 2100 euro, waarvan bijna de helft nog eens uit belastingen en netwerkkosten bestaat. Leveranciers hebben er veel voor over om mensen te werven en ze daarna natuurlijk ook te houden”, zegt Erik Smith van de vergelijkingssites Gaslicht.com en Energiewereld.nl op Nu.nl.

Voor deze mensen is het belangrijk steeds de vinger aan de pols te houden. Dat betekent dat ze zo'n twee maanden voor het einde van hun contract weer een nieuwe leverancier moeten zoeken. Die zorgt dat het oude contract op de vervaldatum wordt opgezegd en dat op hetzelfde moment de nieuwe aanbieder begint.

Lees meer over de zeer lage stroomprijzen op Nu.nl

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.