Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vragen over energie? Stel ze nu

door Jeanet Woldring

Heb je een vraag over zonnepanelen, overstappen van energieleverancier, nota’s, het energielabel, stadsverwarming, de slimme meter of een ander onderwerp op het gebied van gas en stroom? Dan kun je terecht op het energiespreekuur dat De Telegraaf en DFTgeld.nl maandag 1 juni houden in samenwerking met Benergy, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl, Vereniging Eigen Huis en ACM/ConsuWijzer.nl.

Vragen insturen

Vragen insturen kan vanaf nu tot en met aanstaande maandag 12 uur naar: energie@telegraaf.nl. Je ontvangt vervolgens per e-mail gratis antwoord van experts van Gaslicht.com, Vereniging Eigen Huis en ACM/ConsuWijzer.nl.

Persoonlijk advies van Ben

Wil je een persoonlijk energieadvies van directeur Ben Woldring van Gaslicht.com en Energiewereld.nl? Vermeld dan ook je telefoonnummer, postcode en jaarlijkse gas- en stroomverbruik (of stuur de laatste jaarafrekening mee), want Ben gaat iedere honderdste vragensteller maandag persoonlijk bellen. Op Twitter.com kun je hem ook een korte vraag stellen door #VraaghetBen te gebruiken.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.