Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Tips voor overstappen

Energiewereld.nl biedt een onafhankelijk en objectief overzicht van alle energieleveranciers zodat je veilig en gratis kunt overstappen op energie van een energieleverancier die het beste bij jou past. Je kunt ook direct naar de Energievergelijker en energie vergelijken om te zien welke energieleverancier de beste geldretour acties heeft.

Bij Energiewereld.nl ben je aan het juiste adres! Energieleveranciers zetten regelmatig exclusieve acties in op deze vergelijkingssite, waardoor je honderden euro's extra op je energierekening kunt besparen. Met de Energiewereld.nl prijsgarantie ben je altijd verzekerd van energie voor de laagste prijs: exclusieve actietarieven, welkomstpremies en kortingen krijg je daadwerkelijk en gegarandeerd berekend.

Overstappen in 3 stappen

  1. Vul je postcode en de hoeveelheid stroom en/of gas die je per jaar verbruikt in. Als je je jaarverbruik niet weet, kies je het al ingevulde gemiddelde energieverbruik op basis van het aantal personen in je huishouden. Heb je een dubbele meter dan kun je dit aangeven. Klik op de 'Vergelijk energieprijzen' button.
  2. De Energievergelijker berekent welke energieleverancier voor jou de goedkoopste energietarieven heeft. De aanbieder met de goedkoopste energietarieven staat bovenaan. Het detailoverzicht geeft je van elk product een duidelijke beschrijving: leveranciersgegevens, productinformatie, kostenberekening en ervaringen van andere overstappers. Zo kun je een weloverwogen keuze maken in je overstap op energie van een andere energieleverancier.
  3. Nadat je je keuze gemaakt hebt, klik je op de aanmeldknop. Zo kom je bij het aanmeldingsformulier. Door dit in te vullen en online te versturen, wordt je energie overstap geregeld. Je ontvangt direct een e-mailbevestiging van Energiewereld.nl. Van je nieuwe energieleverancier krijg je tenslotte bericht dat de overstap geslaagd is. Dit proces duurt 3-4 weken en is dus gelijk aan de opzegtermijn.

In de meeste gevallen hoef je je huidige energiecontract niet op te zeggen, omdat de nieuwe energieleverancier dit voor je doet. En dat zonder een moment zonder energie te zitten. In een paar minuten heb je je complete energie overstap geregeld!

Zeker weten of je probleemloos kunt overstappen op energie van een andere energieleverancier? Bel 0342 - 411 357 voor gratis advies.