Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Energiecontract verlengen

huidige-leverancier.pngBen jij tevreden over je huidige energieleverancier en wil je niet overstappen? Dan kun je mogelijk veel geld besparen door je energiecontract te verlengen via Energiewereld.nl. 

Een verlengingsaanbod betekent dat je een korting of een aantrekkelijke aanbieding krijgt, omdat je bij dezelfde leverancier blijft.

Sommige energieleveranciers bieden bestaande klanten momenteel de mogelijkheid om van een exclusief verlengingsaanbod gebruik te maken. Staat je huidige energieleverancier er tussen? Bekijk dan of het verlengingsaanbod aantrekkelijk voor jou is. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. 

verlengen-selecteren-0.pngStaat je leverancier er niet bij, dan kan het toch zijn dat jouw leverancier contracten aanbiedt die je ook als bestaande klant kunt afsluiten. Dit verlengingsaanbod wordt zichtbaar als je via de energievergelijker contracten met elkaar vergelijkt. Vul je naast je verbruik ook je huidige energieleverancier in én heeft deze een verlengingsaanbod, dan zie je dit aanbod tussen de vergelijkingsresultaten staan.

Helaas hebben nog niet alle energieleveranciers hebben een verlengingsaanbod.

Geactualiseerd: 09-02-2017