Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
DELTA
47% van de klanten raadt DELTA aan.
33% zegt DELTA misschien aan te raden.

DELTA reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van DELTA geven. Twijfel je nog? Lees dan de DELTA ervaringen en beoordelingen. Is DELTA je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over DELTA plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over DELTA met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van DELTA
Het voordeligste actiepakket van DELTA!
Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 200
Jaarprijs
€ 1966,03
47%
van 15 klanten zou deze leverancier aanbevelen
33% misschien 20% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Daniel 16-4-2019 - 11:15

Via mail contact zoeken vereist een lange adem. Verwachte reactietijd is 2 dagen, werkelijke reactietijd meer dan 2 weken. En dan pas als je ze via facebook er op attent maakt.

Fouten is de jaarafrekening kunnen ze en willen ze niet herstellen. Slecht werkende apparatuur die ze maar niet opgelost krijgen.

  • Weinig plusppunten
  • Meer en betere communicatie en er mensen neerzetten die wel probleemoplossend kunnen werken.
Beoordeling
6
Overstapproces: 2
Klantenservice: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Facturering: 7
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Marieke 3-4-2019 - 20:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik vond de hoeveelheid communicatie tijdens het overstappen erg weinig. Dit maakte dat ik twijfelde of alles wel goed ging. Daarnaast was het termijnbedrag pas bekend bij de eerste afschrijving. Dit vind ik onprettig. Bij niet één andere plek heb ik de overstap zo slecht ervaren. Maar goed, de overstap is gedaan en het is goed gekomen.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Paul Hectors 3-4-2019 - 16:15

Alles perfect!!!

  • zie motivatie
  • zie motivatie
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. Jansen 23-3-2019 - 23:02
Overgestapt via Energiewereld.nl

Tot dusver geen klachten.

  • Stuk goedkoper dan de aanbieding van mijn vorige leverancier
Beoordeling
2
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 6
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
steven broekstra 21-3-2019 - 11:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

nu 2,5 maand klant en na herhaaldelijk telefonisch contact is het nog steeds niet mogelijk mijn maandelijks verbruik in te zien. Uiteraard dat de rekening mij wel trouw iedere maand weet te bereiken.

  • zo ver geen
  • alles
M 18-3-2019 - 10:33
Overgestapt via Energiewereld.nl

Wij zijn uiteindelijk niet overgestapt.

Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M. Hillenga 14-3-2019 - 16:32
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben per 1 februari 2019 overgestapt naar Delta. Overstappen is soepel en vlot verlopen. Tot dusver nog geen problemen gehad.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Duurzaamheid: 4
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 3
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Schenkels 11-3-2019 - 12:17

Ik ben nog nooit zo onbeschoft door een leverancier geholpen.
Hier is de klant zeker GEEN koning

  • Klantvriendelijkheid verbeteren
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Facturering: 4
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 4
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: 3
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Fabricius 20-2-2019 - 09:52

1. Delta betaalt de welkomstpremie NIET na afloop van uw contract.
2. De deal die u afsluit via de consumentenbond staat niet in hun administratie. U betaalt dus teveel.

  • Groene energie
  • Na afloop van een jaarcontract dient onmiddellijk de welkomstpremie uitbetaald te worden
Beoordeling
4
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 4
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
trevor van schaik 19-2-2019 - 10:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

prijs kwam niet overeen met aanbod van gaslicht.com. Ruim 10% hogere gasprijs