Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van DELTA!
Welkomstpremie € 10
€ 2468,00
Totaal per jaar
Tarief en looptijd
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
67% van 21 klanten beveelt aan.
33% misschien 0% niet

Klantervaringen over DELTA

10
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad DELTA aan
Jolette de Weijer 20-9-2021 - 12:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Makkelijke overstap, hoefde er niet naar om te kijken

8
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Ik raad DELTA aan
Annemarie Hessels 20-9-2021 - 10:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima overstap

  • Fijne klantenservice via whats app, geen lange wachtrijen met bellen etc
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
R. Geiger 19-9-2021 - 10:53
Overgestapt via Energiewereld.nl

Aantrekkelijke prijs, was dit jaar onze beste keus gebaseerd op de tarieven.

  • Naadloze overstap, goed geregeld.
  • Geen
7
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
9,0
Facturering
7,0
L. STARING 18-9-2021 - 10:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Er is 'n prijs afgesproken en de afschrijving is €20 hoger. Geen onderbouwing of wat dan ook. Ik snap de gasprijzen schieten omhoog maar als je prijsopgave krijgt en je accepteert die dan verwacht je ook die prijs. Dat vindt ik 'n gemiste kans!!

  • Nog niet gevonden.
  • Dat wat ik hierboven beschreven heb.
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Teun 16-9-2021 - 16:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Hart af van het aanbod op dat moment.

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad DELTA aan
Martine Bogaerts-Noort 16-9-2021 - 10:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

ontzettend makkelijk om over te stappen, kostte geen enkele moeite!

  • prima energieleverancier!
  • geen
8
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Joyce 14-9-2021 - 11:32
Overgestapt via Energiewereld.nl

7
Overstapproces
6,0
Klachtenafhandeling
5,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
6,0
Ik raad DELTA aan
M 12-9-2021 - 16:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijs was goed en we waren al bekend met Delta.

  • De welkomst premie moet vermeld worden op het nieuwe contract.
  • Nu moest ik 3 keer bellen om de gegevens boven tafel te krijgen.
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad DELTA aan
Peter Spieksma 9-9-2021 - 14:33
Overgestapt via Energiewereld.nl

In 2020 voor het eerst kennisgemaakt met Gaslicht.com en een keuze gemaakt met een andere energie leverancier! Omdat de ervaring met dit bedrijf een goede was in juli opnieuw via Gaslicht.com een andere leverancier gevonden.

  • Gaslicht.com een goede onafhankelijke adviseur!
  • geen
8
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
6,0
Ngang Lam 9-9-2021 - 12:13
Overgestapt via Energiewereld.nl

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.