Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
22% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfel je nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
Groene stroom en CO2 gecompenseerd gas 3 jaar vast
Jaarprijs
€ 2102,57
78%
van 32 klanten zou deze leverancier aanbevelen
22% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
A 5-7-2019 - 11:46

IK BEN GEBELD DOOR EEN VERKOPER.MOOIE PRAATJES,
ALLES MOEST SNEL GAAN,VOLGENS HAAR.IK VERTROUWDWE HET AL NIET.
IK ZIJ WIL EERST OP GOOGLE NA KIJKEN,EN OVERLEGGEN.
IK KEN DIT ENGIE NIET.ANTWOORD WAS KAN JE HIERNA DOEN,IK WERD MAAR GEPUCH OPDRINGEN
PAKT LAPTOP MAAR DAN KIJKEN WE ERNAAR.SITE.EN ZIJ BEGOEN AL DE GEGEVENS IN TE VULLEN.EN JA HOOR KLIK.CONTRAXT GETEKEND.STOND BIJ SNEL MOGELIJK OVERSTAP.
DE VOORWAARDEN GELEZEN.MET 14 DAGEN KON IK ER NOG VANAF.
HEB GEBELD.DAG LATER.UIT GELEGD.ONGEDAAN GEMAAKT.
BLIJF LEKKER BIJ DE OUDE energie bedrijf geen overstap meer.ben er al 43 jaar.

Reacties

ENGIE Webcare 9-7-2019 - 12:49
Goedemiddag,
Wij vinden het vervelend om te horen dat uw overstap zo is verlopen terwijl u dat geen eens wil. Ik kijk graag met u mee wat ik voor u kan betekenen.

Wilt u mij hiervoor uw gegevens per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 7
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 7
Facturering: 9
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
douma 19-6-2019 - 12:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

energie prijs te hoog

  • geen
  • prijs aanpassen
Beoordeling
10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arnold 16-6-2019 - 13:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima overstap gehad zonder gedoe,20€ voucher besteed bij about you voor paar schoenen,altijd meegenomen!

  • Duurzame energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 3
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Janneke 14-6-2019 - 19:59

Oplichters. Onduidelijke facturering. Nauwelijks communicatie. Wordt er ineens een extra bedrag van je rekening afgetrokken. Heb ik teruggeboekt. Nu ineens een rekening met € 40,— extra en een dreiging met een deurwaarder. Stap zo snel mogelijk over op een betrouwbare leverancier.

  • Geen
  • Communiceren?

Reacties

ENGIE Webcare 17-6-2019 - 11:28
Goedemorgen Janneke,
Vervelend om te horen dat er een extra bedrag van uw bankrekening is geïncasseerd. Ik kijk graag met u mee wat hier de reden van is.

Wilt u mij hiervoor uw gegevens per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Leon - Webcare ENGIE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
jm kints 6-6-2019 - 23:29

Er wordt afgesproken. Dat je 5 euro minder hoeft te betalen en het wordt juist 5 euro duurder ga je verhaal halen zegen ze je moet gewoon betalen er valt ook niet over te praten nu laat ik het aankomen op een rechtzaak ik laat mijniet oplichten iedereen moet oppassen ik adviseer ga naar energie direkt

R.Stam 23-5-2019 - 20:56

Net mn eindafrekening gekregen 24-5. Meterstanden zouden 25-5 worden opgenomen. Heb hele jaar mn schatting teruggave bijgehouden en die komt een stuk hoger uit dan wat ik werkelijk terug krijg. Zou dit zijn dat ze het huidig belasting tarief ook over 2018 hebben berekend? Kan het nergens terug vinden.

Opmerking van Energiewereld.nl 24-5-2019 - 10:27
Beste meneer/mevrouw Stam,

Stuur gerust de afrekening naar info@gaslicht.com. Wij kijken dan graag na of deze juist is en of de overheidsheffingen juist berekend zijn.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

ENGIE Webcare 24-5-2019 - 08:48
Geachte de heer, mevrouw,

Wat vreemd dat de schatting niet overeenkomt met wat u werkelijk van ons gaat ontvangen. Ik ga graag voor u uitzoeken waar dit verschil vandaan komt. Wilt u mij hiervoor uw gegevens per e-mail toesturen? Dat kan naar socialmedia.nl@engie.com.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,
Iris - Webcare ENGIE
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.v.leeuwen 18-5-2019 - 10:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vooraf duidelijke info.en keurig beticht na aanmelding.

  • Nog geen ervaring mee.
  • Nog geen ervaring mee

Reacties

EduardoCab 23-5-2019 - 20:27
Wenn Sie im Jahr 2011 1.000 USD in Bitcoin investiert haben, haben Sie jetzt 4 Millionen USD: http://www.adsltv.org/site/forums/index.php?url=http://bestprofits-for-you-21.com/?u=u348mwe&o=6h104vf&t=4er3r3rf&cid=rfr3rrf3
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C 17-5-2019 - 14:47

Deze weekminstens 6x door gebeld. Eerder aangegeven, andere persoon te zijn en geen interesse. Net weer gebeld, wanneer ik man aangeef dat ik dit eerder besproken heb wordt heelbrutaal, doet of je achterlijk bent en laat je niet meer uitspreken....slechte uitstraling voor bedrijf lijkt me.

Reacties

ENGIE Webcare 20-5-2019 - 16:28
Beste heer, mevrouw, het is uiteraard niet de bedoeling van ENGIE dat u zo vaak wordt gebeld terwijl u al aangegeven heeft geen interesse te hebben. Daarnaast horen de verkopers zich uiteraard altijd respectvol te gedragen! Ik bied u namens ENGIE oprechte excuses hiervoor aan.
Wij zouden graag uitzoeken wie u heeft gebeld zodat wij deze verkoper op zijn gedrag kunnen aanspreken. Zou u ons hiervoor kunnen doorgeven wanneer u bent gebeld, op welk telefoonnummer en over welk adres dit ging? U kunt deze informatie sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast dank voor de moeite! Vriendelijke groeten, Carla, Klachtenteam ENGIE.
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Serge 11-5-2019 - 12:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Stroom is stroom. Gas is gas. Of te wel: product is bij iedereen hetzelfde (ok: er is verschil in “ duurzaamheid”,). Dus kies dan de goedkoopste (die duurzaam genoeg is).

  • Klantenservice hielp goed, toen ik later naast stroom toch nog gas wilde. Ook goed geregeld.
  • ..
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P. Stehouwer 2-5-2019 - 14:33
Overgestapt via Energiewereld.nl

de overstap prima gelopen, alleen jammer dat de overheid aan deze onzin begonnen is.
Gewoon nutsbedrijven voor deze zaken

Reacties

JoshuaNoive 10-5-2019 - 22:41
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://www.vkvi.net/investminingcrypto60257