Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
ENGIE

ENGIE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over ENGIE? Lees hier de ENGIE ervaringen en reviews. Is ENGIE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over ENGIE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
Tarief en looptijd
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom NL & CO2-gecompenseerd gas
84% van 79 klanten beveelt aan.
15% misschien 1% niet

Klantervaringen over ENGIE

9
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad ENGIE aan
Henk Smits 21-9-2021 - 12:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen probleem ondervonden met overstappen

  • Een mooie duidelijke app elke dag je verbruik van een dag eerder leuk om te zien
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Prijsstelling
6,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
7,0
Ik raad ENGIE aan
J.C.Oorthof 20-9-2021 - 21:58

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • goed berijkbaar ook per telefoon !
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad ENGIE aan
Henk Engelen 20-9-2021 - 14:18

Goede info, maandelijks updates verbruik etc

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:15
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
René Terpstra 20-9-2021 - 13:29

Pas op! als je een paar weken eerder overstapt naar een andere leverancier dan dat je contract afloopt brengen ze doorleuk €50,- per afgenomen product extra in rekening. Wat neerkomt op € 100,- extra op de eindfactuur.
Als je anderhalf jaar eerder overstapt begrijp ik dat nog, maar een paar weken gaat er bij mij niet in.
"Is volgens de wet geregeld dat dit als opzegvergoeding in rekening mag worden gebracht"
Heel jammer Engie!

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:15
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je review. Als ik het goed begrijp dan is er bij je overstap naar een andere energieleverancier, een paar weken voor afloop van je overeenkomst, € 100,00 aan opzegkosten in rekening gebracht.

Ik kan me voorstellen dat je dit niet leuk hebt gevonden en helemaal wanneer dit voor jou onverwachts is geweest. Nou is het inderdaad zo dat wanneer je je overeenkomst vroegtijdig beëindigd hiervoor opzegkosten in rekening kunnen worden gebracht. Dit vind je terug in de voorwaarden van je overeenkomst en ik mag toch hopen dat je hier tijdens aanmelding ook over bent geïnformeerd.

Ik zou graag eens met je mee willen kijken naar jouw persoonlijke situatie hierin. Wellicht dat wij je hierin nog van service kunnen voorzien. Zou je hiervoor je klantnummer en/of adresgegevens willen mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!

Hartelijke groet,
Niesje
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad ENGIE aan
J. Feijen 20-9-2021 - 10:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vergelijkingssite heel duidelijk en overstap heel goed geregeld.

  • Goedkoper.
  • Overstap zonder problemen.
  • ?????

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:12
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
9
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad ENGIE aan
peter 20-9-2021 - 10:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap naar engie is makkelijk verlopen.

  • makkelijk overstappen en handige app om het engerieverbruik in te kunnen zien
  • nvt

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:11
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad ENGIE aan
Hans Kersten 20-9-2021 - 09:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

Na het meerdere keren vergelijken via diverse sites ben weer bij Gaslicht.com uitgekomen om over te stappen naar Engie. Dit is al de 5e keer dat over gestapt ben via Gaslicht.com. Mijn advies kijk ook naar opmerkingen via google over het energiebedrijf wat je voorkeur heeft. Ik ga nooit voor de bovenste van de lijst, maar vindt altijd 1 die voldoet aan mijn wensen.

  • Engie reageert ook als je foto's van je meterstanden verzendt via e-mail. Ik kon mijn 5 meterstanden niet invoeren via hun site. Je krijgt dan een net antwoord terug. Ook kan er via WhatsApp gecommuniceerd worden.
  • Weet ik nu niet. Heb al hun service gebruikt, klantenservice via e-mail, telefoon, internet site, WhatsApp. Werkt allemaal netjes.

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:10
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad ENGIE aan
Karin van Tuyl 19-9-2021 - 09:02
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vlekkeloze overstap met duidelijke informatie. Zeer prettige app met duidelijk en dagelijks verbruik in te zien.
Erg tevreden.

  • Fijne app met duidelijk overzicht van verbruik en facturering.
  • tot op heden geen.

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:09
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en de ENGIE app en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
10
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad ENGIE aan
Wim van der Vegt 19-9-2021 - 01:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Scherp en kom afspraak na

  • Scherp tarief

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:09
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje
10
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad ENGIE aan
Josyanne 18-9-2021 - 18:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

Klik, klik, klik, enter en je bent ‘t!!!

Reacties

ENGIE Webcare 20-9-2021 - 16:09
Goedemiddag,

Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!

Ik wens je nog een fijne dag toe!

Hartelijke groet,
Niesje

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.