Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Vandebron
50% van de klanten raadt Vandebron aan.
25% zegt Vandebron misschien aan te raden.

Vandebron reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vandebron geven. Twijfel je nog? Lees dan de Vandebron ervaringen en beoordelingen. Is Vandebron je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Vandebron plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Vandebron met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vandebron
Het voordeligste actiepakket van Vandebron!
100% lokale groene stroom en gas 1 jr vast Actie
Welkomstpremie
€ 250
Jaarprijs
€ 1955,11
50%
van 203 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 25% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G Bongers 25-4-2019 - 15:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Op het moment van overstappen was vandebron de goedkoopste

  • Even afwachten hoe dit jaar verloopt
  • Klantenservice is slecht te bereiken. Je staat heel lang in de wacht.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. Van der leij 25-4-2019 - 11:40

Overstap verliep vlot. En een positive reaktie is op zijn plaats.

  • Men dacht goed mee om mijn lopende kontract op tijd op te zeggen.
  • Niet van toepassing
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Kevin 25-4-2019 - 08:05

Dit zijn werkelijk boeven. Ze halen je over over te stappen met een cashbackaktie en betalen de boete van de huidige leverancier. Uiteindelijk betaal je de boete dus gewoon zelf omdat ze het boetebedrag gewoon van de cashbackaktie afschrijven en dit niet vermelden. Onbetrouwbaar en sluw, ik heb weer opgezegd en raad iedereen af te worden opgelicht door dit foute bedrijf!!!

  • Nvt
  • Eerijk zijn naar de klanten en je bedrijf niet laten runnen door voornamelijk scholieren die voor een bonus gaan en dan maar gaan liegen tegen klanten!!!
Beoordeling
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Hans Wilms 25-4-2019 - 00:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het is niet te beschrijven zo slecht

  • Geenaa
  • Alles
Beoordeling
3
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 2
Prijsstelling: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 1
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Hoefnagels 24-4-2019 - 18:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Bij vragen wordt geen contact opgenomen.
Was 22 dagen klant en ze hadden al voor 2 maanden voorschot afgeschreven

  • Geen
  • Lees boven

Reacties

Kennethviets 24-4-2019 - 23:55
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://valeriemace.co.uk/bitcoininvest97708
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk 24-4-2019 - 12:04

Groen!

  • Groen!
  • Welkomstpremie
  • Voorgestelde voorschotbedrag is wel heel erg hoog. Ja, ik houd rekening met gestegen prijzen, gestegen belastingen en het afgelopen warme jaar 2018. Achteraf aan te passen, maar waarom zo'n erg hoog bedrag voorstellen?
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
De Jongh 24-4-2019 - 10:48

Slechte service, hogere prijs zonder reden. Onbetrouwbaar.

Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
nieborg henk 23-4-2019 - 23:16
Overgestapt via Energiewereld.nl

goedkoop, duidelijk, snel

  • prijs
Beoordeling
2
Duurzaamheid: 2
Klachtenafhandeling: 2
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 2
Online dienstverlening: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Peter Hensels 23-4-2019 - 14:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Waardeloos

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
John 23-4-2019 - 12:08

Eerst verdubbelt Vandebron eenzijdig het aangeboden termijnbedrag en nadat ik daarom het contract heb opgezegd, blijven ze geld van m'n rekening plukken. Maar het enige dat ze doen is hun fouten verdraaien tot fouten van mij of ze benoemen als misverstand. En na hun uitleg hoe ze me een poot hebben uitgedraaid wensen ze me vervolgens een fijne dag. Ik ben al vaak overgestapt, maar zoiets beschamends heb ik nog nooit meegemaakt.

  • geen
  • alles