Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

EnergyXS-klanten: tot 3 sept. de tijd om te switchen!


Zoals afgelopen dinsdag gemeld, zijn klanten van het failliete EnergyXS overgezet naar hun regionale netbeheerder. Voor een periode van 10 werkdagen wordt er voor gezorgd dat er elektriciteit aan ex-EnergyXS consumenten wordt geleverd. Inmiddels zijn hier 5 dagen van verstreken.

Zo heeft Essent per aangetekende brief de voormalige EnergyXS klanten laten weten dat men tot woensdag 27 augustus a.s. een nieuw contract voor duurzame elektriciteit kan afsluiten.

Indien men  niet vòòr 27 augustus overgestapt is, gaat de netbeheerder ervan uit, dat u een overeenkomst bent aangegaan voor de levering van stroom met de elektriciteitsleverancier in uw regio, onder diens voorwaarden. Men krijgt dan automatisch weer duurdere grijze stroom! 

Let op! Wilt u als ex-klant toch weer goedkopere groene stroom en niet teruggeschakeld worden naar grijze stroom van uw regionale leverancier? Maak dan binnen 5 dagen een keuze  en switch veilig!

Vergelijk de aanbieders van Nederland op de Energievergelijker. De Stroomwijzer geeft u inzicht in alle producten, prijzen en stroomkwaliteit en stroomcontracten en biedt u de mogelijkheid om  te switchen naar een nieuwe leverancier.

Update 2 september: DTe heeft bekendgemaakt dat voormalige EnergyXS klanten tot en met 2 september de tijd hebben een nieuwe leverancier te contracteren!


 

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.